Bellevue Addition and Remodel

Wood joinery at new front porch and rear gazebo.

H2D Architecture + Design recently completed this major remodel and addition to a Bellevue home.  The family came to H2D with a vision of remodeling the master suite, fixing an existing leaky balcony, and creating an outdoor living area with a hot tub gazebo and large deck.  As construction began, the project grew to great proportions when the contractor discovered that a previous addition to the rear of the home was not connected to the existing house.  The result of this discovery was that the whole rear of the house needed to be removed due to the unsound existing construction.  Through some immediate, creative planning, the dilemma turned out to have some positive benefits.  The new rear addition allowed for a larger master suite, guest bedroom, office space, and guest bathroom, while maintaining the expansive outdoor living area and gazebo.

This slideshow requires JavaScript.

Photos by: Chris Watkins Photography

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s